Kategorier

Skinkestang

Forret – Personer: 4

lidt smør eller margarine til stegningen
5 plader frossen butterdej
250 g champignon
150 g kogt, røget skinke
200 g flødeost
1½ tsk sennep, mild
3 spsk purløg, hakket
æg til pensling

Tø butterdejen op, læg pladerne oven på hinanden og rul dem ud i en firkant, der måler ca. 35×40 cm. Lad dejen hvile. Gør svampene i stand og steg dem til det meste af væden er fordampet. Bland dem med skinken i små tern, samt de øvrige ingredienser. Flyt dejen over på et stykke bagepapir og læg fyldet hen langs midten. Skær dejen i strimler fra kanten og ind mod fyldet. Flet strimlerne. Stryg med sammenpisket æg og bag stangen

30-35 min. ved 225 grader midt i ovnen.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 01 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.