Kategorier

Skinkesalat “Frühling”

Forret, Salat, Æg – Personer: 4

200 g røget skinke
4 hårdkogte æg
100 g agurk
½ bundt persille
½ bundt dild
½ dl piskefløde
1 spsk sennep
½ salathoved

Æggene koges hårde, 8-10 min, og afkøles i koldt vand. Hvorefter de pilles og hakkes. Agurk, persille og dild skylles og hakkes. Salaten skylles. Skinken skæres i strimler. Æg, skinke, agurk, persille og dild blandes Fløde og sennep røres sammen og blandes i salaten Salaten anrettes på blade af grøn salat, med brød og smør.

Tips: Prøv at tilsætte hakket spinat, hakkede radiser eller ander grønt.

Tilberedningstid: Ca. 20 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 11 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.