Kategorier

Skinkeruller i tomatsovs

4 personer

4 skinkeschnitzler á ca. 150 g
8 skiver mager bacon
1 citron
4 blade frisk salvie
25 g smøe
1 løg i skiver
1 dl tør hvidvin
1 dåse flåede tomater
mel bomuldssnor

Schnitzlerne bankes forsigtigt ud- de skal være ret tynde. Dryppes med lidt citronsaft. Et blad salvie lægges på hver. To skiver bacon lægges på hver. Rulles stramt sammen og ombindes med bomuldsgarn. Smør smeltes i en tykbundet gryde. Løget svites heri. Rullerne vendes i mel og brunes på alle sider. Vin og letknuste tomater tilsættes. Simrer under tæt låg i 45 minutter.Rullerne tages op, tråden fjernes. Lægges på et varmt fad. Saucen koges lidt ind, smages til og hældes over. Pasta passer godt til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.