Der anvendes : til 4 personer
ca. 400 gram kogt skinke
2 nektariner
4 forårsløg
4 nye gulerødder
½ agurk
½ rød peberfrugt
½ gul peberfrugt
100 gram sukkerærter
1 spsk. olie
Sauce :
½ dl. koncentreret appelsin, eller fersken juice
1 ½ dl. vand
1 tsk. soja
1 tsk. stødt ingefær
1 knivspids cayennepeber
Fremgangsmåde :
1 : Fjern overflødigt fedt fra skinkekødet og skær kødet i tynde strimler.
2 : Fjern kernerne fra nektarinerne og skær frugtkødet i mindre stykker.
3 : Rens og skyl grønsagerne og skær dem i strimler.
4 : Pisk alle ingredienserne til saucen sammen.
5 : Varm olien i en Wok. Svits hurtigt grønsagerne, skinken og nektariner under omrøring. Pas på! grønsagerne må ikke blive bløde. Hæld saucen over, og lad det hele koge nogle minutter.