Kategorier

Hawaii-skinkepande med ris

Hovedret, Wok – Personer: 4

50 g Smuttede mandler
500 g Skinkekød i tynde strimler
1 Bundt forårsløg
1 Dåse ananas i terninger
250 g Broccoli
2 tb Olie (ikke olivenolie!)
1 dl Ananassaft
1 dl Appelsinsaft (evt. juice)
1 tb Rødvinseddike
2 tb Soja
2 ts Majsstivelse
½ ts Stødt ingefær
Salt og peber
2 ts Olie

Gør alle ingredienserne klar. Skær kødet i tynde strimler. Del broccolien i små buketter, stokken kan skæres i små stykker. Forårsløgene skæres i ringe med det meste af det grønne. Hæld væden fra ananasen (gemmes til saucen). Pisk ingredienserne til saucen sammen i en skål. Varm wokken godt op. Rist først de smuttede mandler i lidt olie og tag dem op. Kom 1 spsk. olie i. Svits forårsløg og broccoli et par min. og tag det op. Kom resten af olien i og svits kødet, gerne ad et par gange. Læg det op langs siderne. Hæld saucen i og kog den igennem under piskning. Vend kød, grøntsager og ananas i, varm igennem et par min. og smag til. Servér direkte fra wokken med løse ris drysset med mandlerne

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>