Kategorier

Sild i godt selskab

Fisk, Silderetter – Personer: 4

2 løg
2 spsk smør eller margarine
½ l kogte kartofler
2 Matjesfileter
salt
fedtstof til fadet
2 dl fløde
peber
1 bundt purløg

Skær løgene i skiver og svits dem i halvdelen af fedtstoffet. Skær kartofler og sild i fine strimler. Anret løg, sild og kartofler i rækker i et smurt ovnfast fad. Hæld fløden over; krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min. ved 250 grader. Klip purløgen fint og læg den dekorativt over retten inden serveringen. Kan serveres med: Groft rugbrød.

Tilberedningstid: ca. 30 min. heraf ca. 15 min. i ovnen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>