Kategorier

Sild i fad med porrer

Arbejdstid: 20 minutter

Ovntid: 20 minutter

8 udbenede sild
3 skivede porrer
2 skivede løg
1 dl vineddike
2 dl vand
2 laurbærblade
1 bundt persille
salt
peber
smørklatter

Giv slivede porrer og løg et kort opkog i vineddike og vand. Kom det herefter i et ildfast fad med halvdelen af den grofthakkede persille, salt og peber. Kom resten afpersillen i fileterne og drys med salt og peber. Læg dem sammen på porrer og løg. Kom smørklatter på fisken og dæk med folie. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 20 minutter.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>