Kategorier

Sennepsstegt svineskank

4 personer

2 svineskanke skåret fra køllen
saft og reven skal af 1 citron
2 fed hvidløg
2 spsk dijonsennep
1 spsk honning
4 nelliker
2 spsk groft salt
½ spsk peber
1 bundt salvie
4 laurbærblade

Findel samtlige krydderier i en morter eller i en foodprocessor, tilsæt citronsaft, honning og sennep efterhånden for at opnå en tæt pasta. Snit skankene grundigt i sværen ( 1/2 cm’s mellemrum). Gnid krydderblandingen i snittene, pak skankene ind hver for sig i bagepapir. Luk papiret med hæftemaskine. Bag skankerne i tre timer ved 135 grader. Pak dem ud (gem væden til sauce) og steg dem herefter sprøde ved 250 grader. Lad kødet hvile i 10 minutter før det serveres, med sauce og grønsager som ved Skinkesteg, eller efter lyst.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.