Kategorier

Skinkefrikadeller

4 personer

500 g magert, hakket svinekød 10%
1 æg
1 spsk revet løg
4 spsk mel
1 tsk salt
peber
2 dl mælk eller bouillon
fedtstof til stegning

Rør ægget sammen med revet løg, mel, salt, peber og væske. Rør kødet i denne jævning. Ved at gøre arbejdet i denne rækkefølge, sparer du lidt på armkræfterne, men denne fars skal, som al anden fars, røres godt sammen. Ælt efter kødets kvalitet kan lidt mere væske tilsættes. Fedtstoffet brunes, og varmen dæmpes med det samme til 2/3 af max. Frikadellerne sættes på panden med en spiseske og steges derefter 5-6 minutter på hver side. Den lange stegestid er nødvendigt for at gennemstege kødet, og derfor er det nødvendigt, at varmen ikke er så hård, at frikadellerne ikke brænder på.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>