Kategorier

Scaloppine al marsala

Italiensk, kalvekød 4 personer

4 tynde skiver kalveinderlår
250 g svampe
1 fed hvidløg
1 tsk frisk salvie
1½ dl marsala
Olivenolie
Salt & peber

Tilbehør:
Brød eller pasta

Skær de rensede svampe i tern. Hak hvidløget groft og svits det let i olien sammen den ligeledes groft hakket salvie uden at det brænder på. Tilsæt svampene og steg dem ved middel varme i 10 min. Tag svampene, salvie og hvidløget af panden. Steg nu kødet ca. 3 min på hver side. Tilsæt svampe og krydderurter. Derefter koges panden af med marsala-vinen. Smag til med salt og peber.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>