Kategorier

Minestrone

50 g oksetatar
1 tsk olie
50 g fintsnittet skalotteløg
35 g pasta
2 dl grønsagsbouillon
25 g fintsnittet kartoffel
25 g fintsnittet gulerod
25 g fintsnittet pastinak
25 g fintsnittet squash
1 dl hakkede flåede tomater
2 knsp oregano
evt. lidt salt og peber

1 spsk hk. persille
1 tsk reven parmesanost

Svits kødet i olien sammen med skalotteløg. Vend pasta i og tilsæt bouillon. Bland resten af ingredienserne i og lad suppen simre 8-10 min. under låg – til pastaen er mør. Spæd evt. med lidt vand.
Server med persille og parmesan.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>