Kategorier

Salat af kinaradise

4 personer

300 g kinaradise
2 gulerødder
3 tsk groft salt (2 til kinaradisen og 1 til gulerødderne)
et lille bundt purløg
en lille stærk chili
2 spsk olie

Kinaradisen og gulerødder skrælles og skæres i 5 cm lange tynde strimler. Disse blandes hver for sig med salt, 2 tsk til kinaradisen og 1 tsk til gulerødderne. Det hele trækker ca. 1 time.
Purløg hakkes fint, og chili skæres i tynde strimler. Væden vrides fra kinaradisen og gulerødderne, hvorefter de blandes i en salatskål. Purløg placeres i en bunke på toppen af salaten. Olien varmes op, chilien svitses heri, hvorefter den skoldhede olie med chili hældes over purløgene. Salaten blandes godt, hvorefter den er klar til servering.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>