Kategorier

Sømandskonens muslingesuppe

Skaldyr 4 personer

1 kg blåmuslinger
1 mellemstort løg
2 skalotte løg
1 spsk hakket peersille
4 spsk olivenolie
1 dl tør hvidvin
evt. en pris cayennepeber
1 kvist timian
1 laurblad

Børst muslingerne grundigt under koldt vand. Kassér åbne muslinger. Hak løg, persille og hvidløg og kom dem i en stor gryde sammen med olien og hvidvinen – evt. en anelse cayennepeber, lidt timian eller et laurblad. Bring gryden i kog og kast muslingerne i under låg. Rør rundt et par gange, til muslingerne er dræbt og har åbnet sig. Ca. fem minutter rækker. Sørg for at alle muslingerne får lige megen varme – ellers bliver nogle for seje og andre for rå. Lukkede muslinger kasseres, resten serveres rygende varme med (hvidløgs) flüte og en tør hvidvin.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>