Kategorier

Grøn kartoffelsalat med tun

Salat, Tun – Personer: 4

300 g kartofler, kogte
300 g broccoli
1 porre
2 æg
2 spsk kapers
oliven, grønne
fetaost
kørvel eller persille
1 dåse tun
Kraft Garlic Light dressing

De kogte kartofler skives og lægges jævnt ud i et fad. Letkogt broccoli i mindre stykker drysses sammen med fintsnittede, tynde porreringe. Ovenpå fordeles tun i mindre stykker samt feta i tern. Afgør selv, hvor meget feta du vil bruge. Til sidst drysses med kapers, oliven, kogt, hakket æg og gerne lidt frisk kørvel eller persille. Brug Kraft Garlic Light dressing til og servér salaten med lidt godt brød.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 08 aug 1993

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>