Kategorier

Ribbensteg, andelår og det franske himmerige

Hovedret 1 omgang

1 kg ribbensteg uden svær med ben
1 kg andelår uden skind med ben
1 kop billig cognac
2 kop vand
Enebær
Laurbær
Salt, peber

En opskrift jeg har fået af en god fransk ven .. Og prøvet med held.

Lad det hele simre i fem timer.

Derefter pilles alle ben (og resterne af laurbaerbladene og enebaerene) fra med to gafler, og det resterende hældes i forme.

Om man har for meget og vil gemme, kan det anbefales at dække den størknede terrin af med et lag rent svinefedt. Det holder ilten væk, og fastholder derfor den lyse farve i kødet.

Himmerige er nær.

Prøv det venner, det er ganske lækkert, og serveres bla i skiver som frokostret på en af vore allerbedste restauranter.

Kilde: H. Bro-Nielsen, 30 sep 96

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.