tid: ca. 30 min.
(4 personer)
vare:
125 g rensede champignon
225 g aspargessnitter
250 g muslinger
250 g dybfrosne ærter
1 salathoved
200 g kogte pillede rejer
1/2 agurk i tynde skiver
Dressing:
1 1/2 spsk. vineddike
5 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 spsk. fransk sennep
salt
peber
chilisauce
Pynt:
Dild
Citronskiver
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Hæld aspargessnitterne i en sigte og lad
dem dryppe af; det sammen med muslingerne.
Optø ærterne, fintsnit salaten.
Bland alle ingredienserne forsigtigt sammen
i salatskålen og stil den køligt til servering.
Ryst dressingen sammen. Det gør man nemmest i en
jævningryster. Hvis man ikke har en hvidløgspresser,
hakkes løget meget fint.
Lige inden servering hældes dressingen over,
og der pyntes med frisk dildkviste og citronskiver.
Tilbehør: Ristet brød med smør.
Lune flûtes.