Kategorier

Avocadosalat

(6 personer)

½ L creme fraiche 38%
½ L creme fraiche 18%
140 g koncentreret tomatpure
2-3 spsk paprika
salt
3-4 spsk citronsaft
1 hk. løg
3 avocadoer
300-400 g rejer
1 lille icebergsalathoved
tomat- og citronskiver

Fjern avocadokødet fra skallen og skær det i stykker.
Bland alle ingredienser sammen, tilsæt avocadostykkerne og rejerne
til sidst.
Stilles gerne i køleskabet et par timer før servering.
Anretning:
Snit et lille icebergsalathoved, som lægges i bunden af et fad, hvorpå avocadosalaten fordeles udover. Pyntes med tomat- og citronskiver. Serveres med lun ciabattabrød og iskold hvidvin.

Opskriften er improviseret og indsendt af Vinnie Overgaard

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>