Kategorier

Rejecocktail

Forret, Rejer – Personer: 8

300 g rejer
2 julesalat
2 spsk friskhakket dild

Dressing:
4 spsk tomatketchup
2 dl creme fraiche
3 tsk sød chilisauce
1 dl piskefløde
1/4 tsk groft salt

Pynt:
citronbåde
dildkviste
salatblade

Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, chilisauce og salt. Pisk fløden stiv, vend den i creme fraichen og smag dressingen til. Skyl julesalaten. Skær rodskiven af og del julesalaten igennem på langs, så rodstokken kan fjernes, eller skær rodstokken ud med en lille skarp kniv forneden. Stiml salaten på tværs. Fordel den i rejecocktailglas med knust is eller i almindelige portionsglas. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste. Servér rejecocktailen med lune flütes.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>