Kategorier

Rejegratin

300 g rejer
250 g champignoner
25 g dulle
25 g mel
2 ½ dl fløde 13%
1 bdt. fintsnittede forårsløg
salt og peber
2 æg

Rens champignonerne og skær dem i kvarter. Svits dem i dullen, drys med mel og vend det godt rundt. Tilsæt fløden og lad det koge godt igennem. Tilsæt forårsløg og smag til med salt og peber. Lad det afkøle lidt. Vend to æggeblommer og rejer i saucen.
Pisk en æggehvide stiv og vend i.
Fordel gratinmassen i et smurt ildfast fad eller 4 portionsskåle og bag gratinen ved 200º i 15-20 min.
Servér med godt brød til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>