Kategorier

Rejer med feta

Skaldyr 4 personer

500 g pillede rejer
1 mellemstor citron
1 fed hvidløg
1 mellemstor løg
1 selleritop
2 spsk persille
1 dåse flåede tomater
1 tsk oregano
1 mellemstor frisk tomat
1 dl muslinge eller hummersuppe
500 g feta
6 spsk olivenolie
2 dl hvidvin
Smør
Salt – friskkværnet peber

Lad rejerne trække med citronsaft. Svits de hakkdede løg i olie med selleristænglerne, den hakkede persille og tomaterne. Lad det snurre et kvarters tid og tilsæt så suppen. Den friske tomat skoldes, skindet trækkes af og tomaten skæres i skiver. Tag et ildfast fad eller portionsskåle, hæld sauce i bunden, læg tomatskiver på midten og rejer udenom. Drys oregano og feta i småstykker over og hæld lidt hvidvin ved,, før retten sættes i den forvarmet ovn ca. 150° – 200°. Når osten smelter, er retten klar. Servér med baguette/flüte og hvidvin.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>