Kategorier

Pasta med rejer og karry

Pasta 4 personer

350 g frisk båndpasta
24 store pillede rejer
2 store skalotteløg
25 g smør
3 tsk mild karry
½ dåse hakkede tomater
1½ dl tør hvidvin
2½ dl piskefløde
Salt og peber
40 g rosiner
50 g pinjekerner

Pil og hak løgene meget fint. Svits dem i smørret sammen med karrry. Tilsæt hvidvin og flåede tomater og kog et øjeblik. Kom fløden ved og kog nu sovsen ved svag varme i 10 minutter. Smag den til. Vend rejer og rosiner i, og varm det kun lige igennem. Kog pastaen i et par minutter, lad den dryppe af, og anret straks med saucen over. Drys med pinjekerner, og pynt med en ekstra reje. Spises straks.

Kilde: Tillæg til Femina, Sommerekstra 1995

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.