2 spsk olivenolie
4 spsk smør
2 spsk karry
1 spsk frisk hakket ingefær
2 stk røde grapefrugt
1 stk honning-melon
1 stk fennikel
radicchio
hjertesalat
Skær grapefrugtbåde ud af frugten. Pres “skroget”.
Sauter karry og ingefær i smør og olie, tilsæt grapefrugtsaft og kog op og tag af.
Del fennikelen i 2 halve. Skæres i skiver fra top til bund, så skiverne holdes sammen af roden.
Grill den tyndt udskårne fennikel smurt med olie på tør grillpande. Grill også melonen i skiver. Pensles med olie, salt og peber.
Grill ligeledes radicchio (skær evt. 4 stk.) Pensles med olie, salt og peber.
Tag den nedkogte nu lidt jævne citrus sauce. Vend den grillede fennikel og grapefrugt og tilsæt hjertesalaten. Pensles med olie, salt og peber.
Kilde: Meyers Køkken