Kategorier

Rabarberkage med smuldredej

rabarber
sukker
evt. vanille

Dej:
1/3 mel
1/3 margarine
1/3 sukker

Rabarberne renses og skæres i passende stykker a´ ca. 5 cm. Herefter drysses de med sukker og trækker ca. ½-1 time. Et ovenfast fad smøres godt og rabarberne fordeles i fadet, drysses evt. med lidt sukker blandet med vanille. Lige dele mel, margarine og sukker blandes med fingrene til en smuldredej, som drysses over rabarberne som bages i ovnen ved 200° i en halv time til tre kvarter til dejen er brun og sprød.

Servering: Kagen nydes lun med stiftpisket KOLD flødeskum.

Kilde: Jane Boas

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>