Kategorier

Rudekage

200 g smør
100-150 g chokolade
200 g sukker
40 g pomeransskal
3 æg
50 g grofthakkede nødder
½ dl appelsinsaft
200 g mel
75 g lyse rosiner
reven skal af 1 appelsin

Glasur:
Flormelis
vand cocktailbær

Tag fedtstoffet ud af køleskabet i god tid, så det ikke er for hårdt. Rør det sammen med sukker og rør æggene i at ad gangen. Rør appelsinsaft i. Bland reven appelsinskal, rosiner, pomeransskal og nøddekerner i melet. Rør det i dejen. Kom dejen i en lille smurt bradepande, 26*18 cm og bag kagen ved 175 grader i 45-50 min. Løsn kagen fra bradepanden, men den endnu er lun. Kom flormelisglasur på kagen, når den er helt kold. Skær den i store ruder og pynt med cocktailbær.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.