Kategorier

Rabarber-ymerfromage

4 personer

350 g rabarber
100 g sukker
½ tsk vanillesukker

Fromage:
7 blade husblas
½ dl kogende vand
4 spsk sukker
evt. 15 smuttede, hakkede mandler
1 tsk vanillesukker
½ liter ymer
¼ liter piskefløde, pisket til skum

Desuden:
50 g makroner

De skyllede rabarberstilke snittes fint, drysses med sukker og stilles lunt, til de safter. Kompotten bringes i kog og koges 5 min. Vanillesukker tilsættes. Kompotten afkøles. Husblasen udblødes og smeltes i dt kogende vand. Sukker, mandler og vanillesukker tilsættes. Ymeren røres i lidt efter lidt. Når fromagen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Kompot og makroner lægges i en skål. Fromagen hældes forsigtigt over. Stilles koldt, til den skal serveres. Kan evt. pyntes med flødeskum og revet chokolade.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.