Kategorier

Pollo all’arancio

4 personer

1 kylling
1 hel appelsin
saft af 3 appelsiner
2-3 spsk orangemarmelade
olivenolie
salt
peber

Kyllingen smørres indvendigt med orangemarmelade, fyldes med en appelsin skåret i stykker og gnides udvendigt med salt, peber og olivenolie. Den brunes jævnt over det hele i en gryde. Derefter skrues ned for varmen og appelsinsaften hældes over. Der dækkes med låg og kyllingen steger færdig på 40-50 min.

Servering: Kyllingen parteres og serveres med brød til og Fennikelsalat

Kilde: Helle og Alfredo Tesio: Man kan altid skrifte bagefter

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>