Kategorier

Rikke Duelunds thaikylling

4 personer

1 renset kylling, ca. 1½ kg, evt. kyllingeoverlår
margarine
5-6 dl kokosmælk
2-3 friske chili
1 bundt frisk koriander
limesaft
evt. 1-2 dl hønsebouillon
salt
evt. peber

Kyllingen parteres i mindre stykker og brunes på alle sider i margarine. Kokosmælk hældes over, så kødet lige nøjagtigt er dækket. Spæd evt. til med bouillon. Tilsæt chili og koriander. Lad kyllingekødet snurre mørt under låg i 30-40 minutter. Tag det op og læg det i et opvarmet serveringsfad. Smag væden til med limesaft, salt, og evt. peber. Hæld væden over kyllingen.

Servering: Retten serveres med jasminris og frisk koriander.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>