Kategorier

Pizza Marinara

Bagværk 4 personer

Grundopskrift på pizza:
Se tidligere opskrift på samme

Fyld:
24 sardel/ansjosfileter
4 fed hvidløg
8 basilikum-blade
1 tsk tørret oreano/merian
friskkværnet sort peber

Tomatsauce:
1 dåse flåede tomater
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
4 basilikumblade
friskkværnet peber

Grundopdkrift på pizza: Se tidligere opskrift på samme.

Sauce: Svits et hakket fed hvidløg med olien. Tilsæt de hakkede tomater, når løget har taget farve. Lad saucen simre et kvarters tid. Tilsæt de 4 basilikum-blade og smag til med salt og peber.

Fyld: Del pizza-dejen til fire og rul ud i en halv cm’s tykkelse. Bred tomatsaucen over og fordel seks ansjoser på hver. Hak hvidløgene og drys over. Klip basilikum-bladene og drys oregano over. Stænk med olivenolie og vrid peberkvænen efter smag. Færdigbagte efter ti – tolv minutter i forvarmet ovn ved ca. 230° serveres varme – eller kolde.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.