Kategorier

Pindsvin

Børnene slår katten af tønden – Børnefødselsdag

1 spsk kakao
2 spsk varmt vand
125 g smør
125 g sukker
2 æg
125 g hvedemel

Chokoladecreme:
2 spsk kakao
3 spsk varmt vand
75 g smør
250 g flormelis

Desuden:
50 g mandler
chokoladeknapper

Rør dejen som til soldaterborgen, men husk, at portionen er lidt mindre. Smør en springform og drys den med rasp. Kom dejen i og bag kagen i en varm ovn ved 190 grader i 30 minutter. Lad den køle af på en bagerist. Til chokoladecremen røres kakaoen ud i det varme vand. Rør smørret blødt og rør halvdelen af flormelis i. Rør kakaoen i og derefter resten af flormelis. Cremen skal være helt glat. Skær kagen midt over og læg de to halvdele sammmen med lidt creme. Stil kagen på højkant. Skær snuden skrå til. Dæk hele kagen med creme. brug en gaffel til at ridse med. Ansigtet skal være glat. Smut mandlerne og skær dem i tynde strimler, der stikkes i som pigge. Giv den øjne og en brun chokoladeknap som snude.

Kilde: Mine 100 bedste opskrifter fra jul til påske af Mona Giersing – Lademanns lommekogebøger

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.