Kategorier

Pærekål

1 rødkål
2 spsk svine- eller andefedt
1 dl eddike
1 tsk stødt nellike
2 spsk sukker
salt og peber
5 pærer
8 små løg

Snit rødkålen fint og rist den i det smeltede fedt i en gryde. Når kålen er faldet sammen, hældes eddiken over sammen med krydderierne. Læg låg på og lad det snurre i 45 minutter. Så tilsættes pærerne, skåret i småstykker sammen med de skivede løg. Rør rundt i kålen og lad retten snurre yderligere 10 minutter.

Servering: Serveres til grøntsagsrand, steg m.m.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>