Kategorier

Pil selv rejer med saucer

4 personer

Beregn ca. 250 g rejer med skal og ½ citron pr. person

Sauce nr. 1:
ca. 2 dl mayonnaise
lidt hakket dild og persille
lidt fløde
hvidvin

Sauce nr. 2:
100 g flødeost
ca. 3 spsk fløde
25 g hakkede valnødder

Sauce nr. 3:
1 dl mayonnaise
ca. 5 spsk cremefraiche
lidt hakket purløg
2 spsk tomatketchup
50 g finthakkede champignoner

Rejerne serveres i en glasskål med isterninger i bunden.

Sauce nr. 1 og 3: Alle ingredienserne blandes godt.

Sauce nr. 2: Osten blødgøres med en gaffel og spædes med fløden. Valnødderne blandes i. Kan evt. smages til med lidt hvidvin.

Kan serveres med lune flutes eller ristet brød og smør.

OBS! Ved serveringen vil skylleskåle med lunkent vand være praktisk samt tøjservietter. Kom en lille blomst eller en citronskive i skylleskålene.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.