4 personer
Beregn ca. 250 g rejer med skal og ½ citron pr. person
Sauce nr. 1:
ca. 2 dl mayonnaise
lidt hakket dild og persille
lidt fløde
hvidvin
Sauce nr. 2:
100 g flødeost
ca. 3 spsk fløde
25 g hakkede valnødder
Sauce nr. 3:
1 dl mayonnaise
ca. 5 spsk cremefraiche
lidt hakket purløg
2 spsk tomatketchup
50 g finthakkede champignoner
Rejerne serveres i en glasskål med isterninger i bunden.
Sauce nr. 1 og 3: Alle ingredienserne blandes godt.
Sauce nr. 2: Osten blødgøres med en gaffel og spædes med fløden. Valnødderne blandes i. Kan evt. smages til med lidt hvidvin.
Kan serveres med lune flutes eller ristet brød og smør.
OBS! Ved serveringen vil skylleskåle med lunkent vand være praktisk samt tøjservietter. Kom en lille blomst eller en citronskive i skylleskålene.