Pasta, middagsret 4 personer
40 g pasta (conchiglie, farfalle lumache, eller pastahjul)
1 kg solmodne kødtomater
6 spsk olivenolie
2 forårsløg
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
Salt – friskkværnet paber
1 tsk chili
Skær løgene i fine skiver. Ophed olivenolien i kasserollen og svits løgringene ved beskeden varme – ca. 150°. Rør til løgene begynder at tage farve. Hæv så varmen og tilsæt de strimlede peberfrugter – husk at fjerne frøstolene!, rør videre i en 2 -3 minutter til peberstrimlerne er bløde, tilføj så de hakkede tomater og saften. Smag til med salt og peber og en smule knust chili – husk at fjerne frøene! Lad kasserollen koge uden låg i en snes minutter, til saucen er kogt ind. Bland sauce med den kogte pasta før serveringen.
Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag