Kategorier

Spaghetti alla pizzaiola – spaghettti med tomater og oregano

Pasta, italiensk, vegetar, hovedret

750 g fuldmodne tomater
4 fed hvidløg
6 spsk olivenolie
1 tsk frisk oregano
400 g spaghetti
Salt
Peber

Tomaterne skoldes, flås, halveres og befries for stilk og kærner. Tomaterne drypper af i en sigte og hakkes groft. Hvidløgsfedne pilles og hakkes meget fint. Olien varmes op i en gryde og hvidløgne svitses let, men må ikke blive brune. Tomaterne tilsættes, sammen med salt og rigeligt med peber og oregano. Det hele sættes til at små snurrer under svag varme, og under låg.

Imens koges pastaen, dryppes af og blandes i saucen. Retten serveres straks.

Kilde: Kim Lykkegaard 22-04-1997

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>