Kategorier

Pasta Alla Primavera – Forårspasta

Hovedretter, Forretter, Pasta, Grønt, Vegetar – Personer: 4

200 g friskbælgede Ærter – jo mindre jo bedre
500 g Tagliolini, helst grøn
12 friske grønne Asparges
200 g fine og slanke Bønner
30 g Smør
2 dl Piskefløde
60 g Parmesanost, friskreven
Salt og peber

NOTE: Serveret som forret, rækker denne portion til 6 personer.

Kog grøntsagerne hver for sig i så små mængder vand som muligt – husk lidt salt i vandet – og kog dem lidt i underkanten af, hvad de behøver. Hæld vandet fra og skyl dem straks i koldt vand. Skær asparges og bønner i mindre stykker og bring vandet til pastaen i kog. Mens pastaen koges efter anvisningen, sauteres grøntsagerne i smørret et par min., og fløde, salt og peber tilsættes. Når pastaen er kogt færdig, blandes den med osten og dernæst med saucen. Serveres rygende varm.

Tips: En eventuel rest smager dejligt dagen efter gratineret i ovnen med lidt ekstra ost og fløde.

Kilde: Stine Hansen, 20 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.