Kategorier

Ostefyldte ferskner

Desserts – Personer: 8

8 Halve ferskner
200 g Frisk flødeost
4 Spsk fløde
1 Spsk sukker
1 Knsp kanel
1 Knsp nellike
1 Spsk hakkede pistacier

Hvis fersknerne er fra dåse tørres de med et viskestykke eller lign. Rør den friske flødeost med fløde og sukker. Smag ostemassen til medkanel og nellike. Anret fersknerne på et fad, og fyld ostemassen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på fersknerne i smukke toppe. Drys med hakkede pistacier. Stil herligheden i køleskab i ca. to timer inden den serveres.

Kilde: Niels O. Hansen, 21 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>