Kategorier

Omelet med kyllingelever, løg og tomat

4 personer

4 æg
8 spsk kaffefløde
salt
peber
smør
1 pakke frossen kyllingelever, ca. 250 g.
2 hakkede løg
1 lille revet æble
smør til stegning
2 tomater
klippet persille
salt
peber

Kyllingeleveren tør næsten op og letsteger i smør, skåret i mindre stykker, lidt efter tilsættes løg og æbler, salt, peber, og dette småsteger i nogle min., gerne i en gryde eller pande. Imens pisker du æggene sammen med fløde, salt, peber, og bager æggemassen i smør på en pande. Stik i æggemassen, når den begynder at blive cremet, og når den kan “bære”, lægges kyllingeleveren med fyldet ovenpå sammen med tomatskiver og meget klippet persille. Alt varmes under låg nogle minutter – og serveres direkte fra panden med en stor skål salat til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.