Kategorier

Omelet fra Italien

Æggereter, hovedret, italiensk 4 portioner

Omelet:
6 dl mælk (eller kaffefløde)
1½ spsk mel
5 æg

Fyld:
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
200 g dåsemuslinger
3 spsk chilisovs
champignoner

Først piskes de 6 dl. mælk (eller kaffefløde) med 1½ spsk. mel, og dette koges op under stadig piskning.
Når jævningen er blevet kold, piskes de 5 hele æg i, ét ad gangen, og tilsætter salt og peber.
En ildfast form, der rummer ca. 1½ liter, smøres godt, og heri hældes æggemassen, og den bages på en rist i ovnen ved 200° i ca. 25 min., til den er stivnet, og herover kommes fyldet.
Fyldet kan laves af 1 hakket løg, der let steges sammen med 1 grøn og 1 rød peberfrugt i terninger, som lidt efter iblandes ca. 200 g dåsemuslinger og 3 spsk. chilisovs, evt. også lidt champignoner. Dette varmes, og smages til.

Kilde: Kirsten Hüttemeier

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>