Kategorier

Oksebov med peberkorn

4-6 personer

ca. 1,25 kg oksebov
1 spsk umodne peberkorn (grøn Madagaskarpeber)
50 g smør
salt
1 dl vand
1 dl creme fraiche
meljævning
evt. kulør

Tilbehør:
små pillekartofler

Hak peberkornene, vend kødstykket i peberkornene og tryk dem i kødet. Smelt fedtstoffet gyldent og brun kødstykket heri på alle sider. Hæld vand ved og tilsæt salt. Læg låg på og lad kødet snurre mørt ca. 1 ½ time. Vend kødet når halvdelen af stegetiden er gået. Tag det færdigstegte kød op og hold det varmt. Tilsæt creme fraiche til stegeskyen og bring den i kog. Jævn skyen let og giv den evt. et par dråber kulør. Saucen skal være ret lys. Skær kødet fra benet og skær det i skiver.

Server kødet med saucen og små pillekartofler.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>