Kategorier

Nudler med rejer og asparges

Japansk, forretter, pasta 4 personer

½ pakke ægnudler
250 g grønne asparges
1 mellemstort løg
1 spsk olie
2 dl fiskebouillon
½ dl sake eller tør sherry
1 spsk sojasauce
1 tsk majsstivelse
1/4 dl vand
200 g optøede rejer

Nudlerne koges efter anvisning på emballagen. Afdryppes i en sigte. Den træede ende brækkes af aspargesene, og de skæres i 3-4 cm stykker. Løget hakkes fint. Løget svitses i olie et par minutter uden at tage farve. Aspargesene svitses med yderligere et par minutter. Bouillon, sake og sojasauce tilsættess. Snurrer sammen 3-4 minutters. Majsstivelsen udrøres i vand og røres is. Rejerne vendes i. Koges kort igennem. Nudlerne vendes i.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.