Kategorier

Napoleonskager

6-8 stk

1 pakke frossen butterdej 400g
½ glas hindbærmarmelade
2½ dl piskefløde
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 stang vaille
evt. lidt bær til pynt

Rul dejen ud i 4 stykker, ca. 10*20 cm og prik dem med en gaffel. Bag dem ved 220 grader i ca 15 minutter. Flæk bundene bag dem med den sprøde side nedad i yderligere 5 minutter og lad dem afkøle. Smør bundene med sigtet hindbærmarmelade. Pisk fløden til temmelig fast skum. Pisk æggeblommerne luftige med sukker og marven af vanillestangen. Vend fløden i æggemassen. Læg bundene sammen med flødecremen i fire lag (til 2 kager) og pynt evt. med friske hindbær. Skær kagerne id i 3-4 stykker hver med en skarp kniv.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.