Kategorier

Muskimukkage

3 æg
3 kopper sukker
225 g smeltet margarine
1 ½ spsk cacao
3 tsk vanillesukker
3 tsk bagepulver
4 ½ kopper mel
1 ½ kopper stærk kaffe

Glasur:
150 g flormelis
6 spsk smeltet margarine
6 spsk kold kaffe
2 tsk vanillesukker
1 ½ spsk cacao
100 g kokosmel
150 g brun farin

Det hele blandes i efter rækkefølge, derefter fyldes dejen i en form ca 25* 35 cm. Bages ca 35-40 min ved 225 grader på nederste rille i forvarmet ovn. Glasuren kommes på kagen, mens den endnu er varm, skal ikke i ovnen igen. Smager bedst efter 1-2 døgn efter bagning, skal lægges i plastikpose i køleskabet. Tages ud 2-3 timmer før brug.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>