Kategorier

Marcipankage

500 g marcipan
500 g sukker
500 g smør
11 hele æg
150 g mel

Marcipan, sukker og smør røres til det er hvidt. De 11 æg piskes sammen i et fad og røres derefter langsomt i dejen. Melet kommes i. Læg bagepapir i bradepanden og fordel dejen jævnt og glat den ud. Den bages i 40-45 min. ved 200 grader. Lad kagen blive kold i bradepanden, vend den ud på en bagerist. Kagen kan nu skæres og trækkes over med chokolade og pyntes.

Denne kage er lige så god at servere som konfekt. Den kan skæres ud i baner på ca. 6-7 cm brede og trækkes over med chokolade og pyntes med røde cocktailbær og nogle valnødder. Pak dem ind i film, og de holder fint i 10-12 dage, når de står køligt – dog ikke i køleskab.

Kilde: Morten Knud Nielsen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.