Kategorier

Muskatkrydret lammegryde

Hovedret, Lammekød, Gryderet – Personer: 4
 
800 g Lammebov
Smør eller margarine
Salt & Peber
½ ts Muskat
8 Mellemstore kartofler
8 Skalotteløg
1 Løg
2 Nelliker
3 dl Bouilion
250 g Gulerødder
½ bn Persille

Kødet skæres i skiver og brunes på panden. Skiverne lægges i en gryde og drysses med salt, peber & muskat. Det udskivede løg, nellike & bouilion tilsættes og retten koges ca. 30 min. De rensede gulerødder skæres i skiver og kartoflerne skrælles og skæres i ret store stykker og tilsættes. Skalotteløgene gives et opkog, pilles og tilsættes. Retten koges yderligere ca. 30 min. og smages til. Serveres rygende varm med et drys persille.

Tips: Man kan stikke nellikerne i et lille pillet løg, så er de nemmere at fiske op af retten inden den serveres.

Tilberedningstid: Ca. 1 1/4 time.

Kilde: Michael Aggerholm, 29 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>