Kategorier

Mango-creme

Desserter, Frugt, Spiritus – Personer: 6

6 Blade husblas
2 Velmodne mangofrugter
2 Æg
3/4 dl Sukker
2 tb Citronsaft
1 tb Cognac

Pynt:
Kokosflager
Flødeskum

Blød husblasen op i rigeligt koldt vand i ca. 10 min. Smelt den i en lille gryde ved svag varme. Skræl frugterne og fjern kernerne. Mos/pur‚r frugtkødet i blender eller foodprocessor. Del æggene. Bland æggeblommer, sukker og cognac med frugtmosen. Tilsæt under omrøring husblasen i en tynd stråle. Pisk æggehviderne og vend dem forsigtigt i mosen. Fordel mango-cremen i portionsglas og stil den koldt. Serveres med kokos og flødeskum.

Kilde: Stine Hansen, 23 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.