Kategorier

Appelsinkage med fyld

250 g smør
reven skal af 2 appelsiner
50 g nøddekerner
250 g sukker
saft af 2 appelsiner
250 g mel
3 æg
50 g mørk chokolade
1 tsk bagepulver

Glasur:
150 g flormelis
appelsinsaft

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft. Hak chokolade og nøddekerner og bland dem i dejen sammen med mel og bagepulver. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen ca 50 min ved 175 grader. Lad kagen blive kold. Rør glasuren af flormelis og appelsinsaft og glasér kagen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>