Ingredienser
Dressing:
1/2 l Tykmælk
1/2 Fed hvidløg
2 spskf Frisk, hakket basilikum
1/2 t Groft salt
Friskkværnet peber
Dej:
80 g Majsmel
90 g Hvedemel
1/2 t Groft salt
2 Æg
3 dl Mælk
50 g Smeltet, afkølet smør
1 1/2 dl Majskerner fra dåse
Fyld:
10 Sheerytomater
2 dl Icebergsalat i strimler
5 skiver Spegeskinke i tern
Fremgangsmåde
Dressing: Hæld tykmælk til afdrypning
i et kaffefilter i ca 2 timer.
Rør den afdryppede tykmælk med hvidløg,
basilikum, salt og peber og lad den stå
koldt i ca 30 min. Rør dressingen op og
smag den til. Dej: Bland majsmel, hvedemel
og salt sammen og pisk æg og mælk i lidt
efter lidt. Tilsæt smør og majskerner.
Lad dejen hvile tildækket og koldt i ca 1 time.
Bag pandekagerne i en teflonpande (ca 14 cm i diameter)
og hold dem varme.
Ved servering: Fordel fyldet på pandekagerne
og hæld lidt dressing på. Fold pandekagerne
sammen til halvmåner og server resten af
dressingen i en skål ved siden af.