Kategorier

Majspandekager med mild chilisauce

Snacks, Forretter – Personer: 5

1 1/4 dl majsmel
1/4 l mælk
2 æg
1 knivspids salt
2 spsk olie

Chilisauce:
1 løg
150 g champignons
1 spsk olie
1/4 l vand
1 pk chili seasoning-mix
½ dl tomatketchup
salt

Portionen giver 10 pandekager. Pisk majsmel, mælk, æg, salt og olie sammen. Bag pandekagerne 2-3 min. på hver side ved jævn varme. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof, hvis man bruger en pande med teflon-belægning. Hold pandekagerne varme.

Sauce: Skær løget i terninger, og svampene i skiver. Svits begge dele i en lille gryde i olien. Tilsæt krydderiblanding, vant og tomatketchup. Kog saucen småt et par min. og smag til med sat. Fold pandekagerne om saucen og servér dem varme. Kan serveres som forret ved en “mexicansk middag”, som natmad eller som snacks til en velkomstdrink.

Kilde: Stine Hansen, 06 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.