Forret, Fisk, Frugt, Salat – Personer: 4
400 g honningmelon
1 dåse asparges, ca 250g
200 g rensede rejer
½ agurk
1 spsk friskhakket persille/dild
Sovs:
2 dl creme fraiche
1 tsk citronsaft
1 dl piskefløde
½ tsk sennep
Sovs: Pisk fløden halvstiv, bland creme fraichen i og smag til med citron, sennep og finthakket persille/dild Sovsen hældes i en lille skål. Del melonen i kvarte, skrab kernerne ud og anret melonstykkerne på asietter. Hæld væden fra aspargesene og fordel dem over melonstykkerne. Skær agurken i tynde skiver og anret dem på asietterne. Fordel rejerne over aspargesene.
Tips: Husk at gemme væden fra aspargesene, den giver god smag til suppe eller sauce.
Tilberedningstid: Ca. 15 min.
Kilde: Michael Aggerholm, 11 Aug 93