Kategorier

Majspandekager

3 spsk maizenamel
½ dl vand
2 æg
250 g majskorn (friske eller frosne)
100 g fintsnittet forårsløg eller porre
50 g finthk. løg
3-4 fed presset hvidløg

Maizenamelet udrøres i vandet, og æggene piskes i et ad gangen. Der tilsættes et godt drys salt og peber. Majs, forårsløg, løg og hvidløg tilsættes og ca. 1 spsk olie varmes op, indtil den er godt varm. Der skrues ned for varmen, og der steges 8 små pandekager af dejen. Med en spatel trykkes fyldet sammen på pandekagerne, og de vendes forsigtigt.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>