Kategorier

Mandelmayonnaise

100 g mandler
godt 1 dl vand
evt. 1-2 spsk olie
salt og peber

Mandlerne skoldes og smuttes. De skal være helt tørre. Mandlerne pulveriseres i blenderen. Vandet tilsættes lidt ad gangen, og der blendes, indtil massen er ensartet og cremeagtig. Tilsæt evt. olie. Smag til med salt og peber.
Mandelmayonnaisen bruges som almindelig mayonnaise. Den kan gives en gylden farve ved tilsætning af en smule safran.
Mayonnaisen kan tilsættes forskellige smagsgivere som: citronsaft, sennep, krydderurter, finthakkede kapers, tomatpuré, revet løg etc.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>